Mobile Device Management

Mobile Device Management

Mobile Device Management helpt de onderneming smartphones en tablets centraal te managen, beheren en beveiligen. De smartphones en tablets zijn namelijk niet meer uit een zakelijke omgeving weg te denken. Medewerkers willen op ieder device op iedere plek toegang hebben tot hun bedrijfsgegevens. Denk hierbij niet alleen aan e-mail maar ook aan contactpersonen, klantgegevens, bedrijfsvertrouwelijke informatie  en soms bedrijfsspecifieke applicaties.

Het inzetten van tablets en smartphones neemt nieuwe uitdaging voor uw ICT-omgeving mee. Het beveiligen en beschikbaar stellen van deze devices kan niet zonder meer. De gegevens op de devices zijn privacy gevoelig, denk ook aan de communicatie met uw klanten en die bijbehorende gegevens, en deze mogen niet zomaar op straat liggen.

Mobile Device Management help de onderneming vanuit een centraal management console deze devices te managen. Denk hierbij aan de volgende aspecten;

-          Afdwingen van een pincode op de devices.

-          Van afstand wissen van gegevens bij diefstal.

-          Bedrijfsgegevens in een aparte container op het device plaatsen.

-          Instellingen van het device centraal beheren

-          Kostenbeheersing op het gebied van belminuten, sms en DATA verkeer.

-          En meer…

Dit kan op elk device worden toegepast. Laat uw bedrijfsgegevens niet langer op straat liggen en maak gebruik van de voordelen van Mobile Device Management.

O ja, en dat voor paar euro per maand per device.

Wilt u meer weten neem dan nu contact op 079-3611711.

Nieuwsbrief