Beheer

Het bedrijfsleven is de afgelopen jaren steeds afhankelijker geworden van een feilloos functionerende IT-infrastructuur. Uw netwerk is een van de meest bedrijfskritische onderdelen van die infrastructuur en dus van levensbelang voor uw organisatie. Een storing aan uw netwerk kan u honderden tot vele duizenden euro's aan productiviteit kosten. Voor u als ondernemer is systeembeheer misschien een van de minst interessante onderwerpen; het gaat u uiteindelijk maar om één ding: het moet werken! Maak daarom van uw netwerkbeheer onze zorg.

Beheer op maat

Het beheer van uw bedrijfsnetwerk nemen wij graag over. Dankzij onze jarenlange ervaring stemmen wij het beheer af op uw wensen. Het beheer voeren wij remote (op afstand) of op locatie uit. Het aanpassen van het beheer op de behoeften van de onderneming zorgt ervoor dat u nooit meer betaalt dan nodig is.

Ondersteuning

Wellicht heeft uw bedrijf een eigen systeembeheerder of IT-afdeling. Dan kunnen wij u nog steeds van dienst zijn. Een IT-omgeving omvat vele facetten en specialisaties die niet altijd in huis zijn. Wij bieden bijvoorbeeld ondersteuning bij specialistische taken op het gebied van Citrix, Vmware, back-up en security.

Nieuwsbrief