Trainingen

Een optimaal rendement uit uw IT-omgeving haalt u niet enkel uit technologische vooruitgang. Het rendement van deze vooruitgang wordt groter wanneer de gebruikers efficiënt met de nieuwe omgeving om kunnen gaan. Het opleiden van personeel levert de onderneming tijdwinst en kwalitatief hoger eindresultaat op.

Trainingen op maat

Trainingen worden in overleg samengesteld en altijd naar de behoefte van uw onderneming vormgegeven. Hierdoor zijn wij in staat een brug te slaan tussen de gebruikers, de wensen van de organisatie en de mogelijkheden van de programmatuur.

Hieronder een overzicht van een van de vele trainingen die wij kunnen geven:

  • Overstap naar Microsoft Office 2016
  • Verdiepingstraining Microsoft Office 2016 elementen
  • Werkplekbegeleiding naar Windows 10
  • Microsoft Office 365 trainingen

Security Awareness trainingen

Het bewust zijn over de mogelijkheden van cybercrime binnen uw organisatie is een belangrijke stap in het voorkomen ervan. Tijdens het geven van de presentatie nemen wij u mee op wat voor manier hackers binnen proberen te komen in uw systemen. Wat voor gevolgen heeft een datalek voor uw organisatie conform de nieuwe AVG wetgeving. Hoe denkt een hack en waarom doet hij wat hij doet. Uiteraard doen wij dit op een manier die voor iedereen in het bedrijf begrijpbaar is.

Wij kunnen dit verzorgen dit incompany of tijdens events.

Daarnaast verzorgen wij nep campagnes met phisingsmail. Wij testen u medewerkers of zij dit herkennen door mailing te versturen en met online video trainingen. Trappen zij toch in een van onze mails dan helpen wij hen verder hoe dit te herkennen is.

Zie hier enkele beelden tijdens de nieuwjaarsborrel van ING Rotterdam in de Kunsthal.

Nieuwsbrief