Nieuws >

ProofPoint Webinar

De favoriete tool van hackers: de e-mail.

De laatste tijd worden steeds meer organisaties de dupe van hackers. Dit kan uw organisatie ernstige schade toebrengen. E-mail is voor hackers DE manier om binnen te komen. Proofpoint en TPM organiseren op donderdag 2 juli kosteloos een webinar over hoe wij u als organisatie hiertegen beschermen.

Phishing en ransomware zijn momenteel de grootste IT-risico’s voor organisaties. Via de e-mail proberen hackers binnen te komen in een organisatie. In de e-mail wordt een virus link toegevoegd die malware installeert zodra er op geklikt wordt.  Wanneer hackers toegang krijgen tot het mailaccount wordt het echt gevaarlijk.  De medewerkers zijn in dit proces dezwakste schakel. Dit komt voornamelijk door gebrek aan kennis over de huidige phishing technieken. Helaas zijn de laatste tijd veel (grote) organisaties (Pathe) de dupe geworden van hackers. Wij willen u helpen dit te voorkomen.

Webinar:            donderdag 2 juli van 13.00 – 14.30

Inhoud:               Tijdens het webinar vertellen Nick van den Boogaard en Clifford Knook (Proofpoint) en Pim ten Pierick (TPM) hoe zij uw organisatie tegen phishing beschermen. Ze gaan in op de ‘technische’ beveiliging, maar ook op het opleiden van uw personeel.

Onderstaande onderwerpen worden behandeld:

·             URL defense

·             Encryptie

·             Spoofing

·             Security awareness

·             Weerbaarheidsverhoging van het personeel

Voor wie:           Het webinar is interessant voor elke organisatie. Ook voor organisaties die al bij Microsoft Office 365 zitten heeft dit product meerwaarde. Microsoft geeft zelf aan dat additionele beveilig op techniek een belangrijke toevoeging is. Medewerkers bewust maken van de gevaren is voor elke organisatie van belang.

Aanmelden:      Deelname aan het webinar is kosteloos en aanmelden kan via onderstaan Microsoft Formulier:

ProofPoint Webinar Inschrijfformulier

Nieuwsbrief