Internet

Betrouwbaar en snel internet

Betrouwbaar en snel internet is voor iedere onderneming van cruciaal belang. We benaderen onze programmatuur, leveranciers en klanten via het internet. Veelal verloopt de telefonie tevens ook over het internet. Een onmisbaar element binnen de bedrijfsvoering. Echter komt een betrouwbare verbiniding tot stand door een samenhang aan elementen. Routers, switches, access points en de firewall zijn hier onderdeel van. 

Zakelijk Glasvezel

Nooit meer traag internet! Tegelijkertijd videobellen, grote grafische bestanden downloaden of zware applicaties draaien heeft geen invloed meer op de snelheid van het internet. Zakelijk glasvezel is klaar voor de toekomst en geeft de onderneming eindeloze mogelijkheden.

Werkende WiFi

Steeds meer bedrijven werken met apparaten die verbonden dienen te worden door middel van draadloos internet. Dit is niet meer weg te denken in het dagelijks bedrijfsleven. Tablet, telefoons en notebooks zijn de apparaten die veelal verbonden zijn met de WiFi. Niets is dan ook frustrerender als de verbinding niet stabiel is. Dit moet beter! Het kan ook beter via onze betrouwbare oplossingen.

 

Keer sparren over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Een goede oplossing begint met een goed gesprek! We gaan graag vrijblijvend met om de tafel!

 

Ik wil contact opnemen

 

Waarom onze diensten?

 1. Zakekelijk glasvezel
  Geen internetverbinding is zo stabiel en snel als zakelijk glasvezel.
 2. Veilig ineternet
  Door het inzetten van onze firewall en het monitoren van het netwerk houden wij de omgeving veilig.
 3. Stabiele WiFi
  Onze bewezen schaalbare wifi-oplossingen leveren een stabiel draadloos netwerk.
 4. Gemak
  Het ontzorgen van uw onderneming op deze onderwerpen.

 

Bel ons      Mail ons