Cloud

Moderne werkplek

De moderne werkplek geeft de onderneming de mogelijkheid om vanaf elk apparaat overal te werken. Mail, bedrijfsgegegevens, CRM en overige applicaties worden beschikbaar gesteld via de cloud. Thuiswerken of remote bij klant vormt geen enkel probleem meer. We stellen uw applicaties en data beschikbaar via een beveiligde verbinding. 

Microsoft 365

Microsoft 365 stelt ondernemingen in staat om samen te werken in de vertrouwde Microsoft omgeving. Microsoft Teams is een onderdeel hiervan dat niet meer is weg te denken in de hedendaagse zakelijke omgeving. Echter het correct inzetten van Microsoft Teams en SharePoint gebeurt nog weinig. Daarnaast geeft Microsoft 365 de onderneming veel tools om de onderlinge samenwerking met collega's en klanten te vergroten op een veilige manier. 

Microsoft Azure

Azure is onderdeel van Microsoft 365, de nieuwe manier van flexibel en optimaal in de cloud werken. Op zoek naar een moderne toepassing voor jouw bedrijf? Met Azure kun je alle kanten op. Denk aan: Virtual Machines, Virtual Desktops, SQL, Cloup-apps, Mobile Device Management en ga zo door. Dankzij de vernieuwende cloudtoepassingen kun je gelijk aan de slag en beschik je over alle elementen die nodig zijn om jouw platform tot een succes te maken. On-premise, in de cloud of ergens daartussen, met Azure kun je een hybride omgeving realiseren.

 

"Dankzij TPM heb ik geen zorgen meer over mijn IT omgeving. We kunnen ons dus gewoon focussen op onze dienstverlening. Superservice, superbedrijf!"

Dion Burer, Fluxility


 

Keer sparren over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Een goede oplossing begint met een goed gesprek! We gaan graag vrijblijvend met om de tafel!

 

Ik wil contact opnemen

 

Waarom onze cloud oplossing?

 1. Altijd overal werken
  Thuis, op kantoor of onderweg. Overal uw bedrijfskritische data beschikbaar.
 2. Veiligheid
  Veilig alle data beschikbaar stellen. De modernste technieken worden ingezet om uw omgeving veilig te houden.
 3. Schaalbaar
  Schaalbaar naar de behoefte van de onderneming. Maandelijk aan te passen.
 4. Inzichtelijke kosten
  Voor een vaste prijs per maand, geen verassingen achteraf.

Bel ons      Mail ons


Waar kunnen we je nog meer mee helpen?