Trainingen

Op maat gemaakt

Trainingen die op maat zijn gemaakt, dat wilt iedereen. Dit pakken wij op twee manieren aan. De eerste is het volledig schrijven van een trainingen op basis van uw wensen. Welke programmatuur moet erin komen. Welke processen moeten er worden doorlopen.

De tweede is een vereenvoudigde vorm. We pakken een bestaande training en passen deze aan naar uw onderneming. Net dat beetje maatwerk dat nodig is, zodat het aansluit bij uw situatie.

Adoptie bij een overstap

Werknemers een nieuw programma opleggen en dan weglopen, is de makkelijkste manier. Echter is het leren omgaan met nieuwe programmatuur bij een overstap erg belangrijk. Het begeleiden van dit traject door middel van floorwalks en trainingen op locatie, vergroot de acceptatie en de prestatie van de werknemers. 

Awareness

Kennis is macht. Zeker wanneer het gaat om het veilig houden van uw ICT-omgeving. Veelal worden er virussen en malware binnen gehaald en persoonsgegevens gelekt, wegens gebrek aan kennis. De cybercriminele wereld is constant in beweging en vindt nieuwe manieren uit om uw organisatie te benadelen. Daarom is het belangrijk om het kennisniveau op pijl te houden. Door middel van de awareness trainingen proberen wij de menselijke firewall te creeeren om uw organisatie veilig te houden.

 

Keer sparren over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Een goede oplossing begint met een goed gesprek! We gaan graag vrijblijvend met om de tafel!

 

Ik wil contact opnemen

 

Waarom onze trainingen?

 1. Op maat gemaakt
  Volledig op maat gemaakt of aangepast op uw werkprocessen voor optimaal rendament.
 2. In te huren per dagdeel
  Niet per persoon maar per dagdeel op uw of een externe locatie. Dat bespaard kosten.
 3. Weerstand wordt weggehaald
  Het onbekende weghalen verminderd de weerstand en verbeterd de productiviteit bij een overstap.
 4. Duurzame investering
  Het investeren in uw personeel is een duurzame oplossing voor uw onderneming.

Bel ons      Mail ons